Over ons

U laten vervoeren door een ander is een zaak van vertrouwen. Monitax zorgt voor een comfortabele en veilige rit.
Wij zijn al geruime tijd op de wegen van Limburg en omgeving te vinden. Onze diensten zijn servicegericht en klantvriendelijk. Onze chauffeurs zijn behulpzaam, representatief gekleed en onze auto’s zien er verzorgd uit.

Snel en eenvoudig een Taxi reserveren

24/7 bereikbaar 06-348 92 131

AirportTaxi / Vliegveld Taxi

Goedkoop een Taxi naar vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Taxi Eindhoven Airport

Eindhoven Airport ​is een goed alternatief om van te vliegen. Veel mensen kiezen dan ook om vanuit Eindhoven te vliegen. U kunt dan ook relatief goedkoop met een Taxi naar Eindhoven Airport.

 Meer info

Taxi Amsterdam Schiphol

Kies voor het gemaak van een Taxi van Zuid-Limburg naar Amsterdam Schiphol. Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa.

 Meer info

Taxi Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport ​is het ​dichtstbijzijnde vliegveld voor Zuid-Limburg. Vanaf Maastricht Aachen Airport vlieg je met verschillende maatschappijen naar topbestemmingen in en buiten Europa.

 Meer info

Taxi Brussel Zaventem

Brussels Airport is een internationale luchthaven en fungeert als de nationale luchthaven van België. Een Taxirit naar Vilegveld Brussel Zaventem duurt ongeveer 1 uur en 25 min.

 Meer info

Taxi vliegveld Duitsland

Wij bieden ook goedkoop Taxiritten aan naar de grote Duitse vliegvelden zoals: Dusseldorf Airport, Frankfurt Airport, Keulen Bonn Airport en ook Weeze Airport.

 Meer info

Goedkoop een Airport Taxi

Vanuit Zuid-Limburg naar uw vliegveld kunt u kiezen uit een Taxi limousine voor max 4 personen incl. bagage of een Taxi busje voor max 8 personen incl. bagage. Neem contact op voor de prijzen.

 Meer info