Taxi naar vliegveld ​Keulen-Bonn

Snel en voordelig per Taxi van en naar ​Keulen-Bonn Airport met Monitax

Wat is de beste manier om naar ​Keulen-Bonn Airport te reizen?

Met de trein naar ​Keulen-Bonn Airport.
Er zijn meerdere manieren om naar ​Keulen-Bonn Airport te reizen b.v. per trein. Maar zoals u weet zijn er vaak storingen of weeromstandigheden waardoor er geen treinen rijden of met vertraging.  U wilt natuurlijk niet u vlucht missen. Het overstappen, het vinden van een zitplaats en slepen met uw bagage zijn geen leuke bijkomstigheden als u reist per trein. Ook moet iedereen zijn kaartje kopen, hoe meer personen hoe duurder het wordt. 

Met eigen vervoer.
Naar ​Keulen-Bonn Airport met uw eigen vervoer kan natuurlijk ook. Maar ook hier zijn er nadelen, misschien is uw auto niet groot genoeg ook geeft zelf rijden veel stress. En vergeet niet de kosten voor het parkeren op ​Keulen-Bonn Airport zelf .

Taxi de beste oplossing.
De taxi bied een goed alternatief voor de trein en zelf met eigen vervoer rijden. Wij halen u voor de deur op en stoppen voor de vertrekhallen op Schiphol. Ook zijn we via de navigatie constant op de hoogte van files of omleidingen zodat u zeker uw vlucht haalt. Comfortabel en zonder gedoe naar ​Keulen-Bonn Airport. 

Algemene info
Keulen Bonn Airport is een van de belangrijkste commerciële luchthavens in Duitsland voor zowel passagiers als vracht. In 2019, voor het uitbreken van de coronapandemie, maakten zo'n 12,4 miljoen passagiers er gebruik van. In 2020 stortte het passagiersvervoer met 75 procent in, met 3,1 miljoen passagiers geteld. De tweede belangrijke pijler is luchtvracht, die ook tijdens de pandemie stabiel is. In 2020 werd ongeveer 863.000 ton goederen overgeslagen, waaronder medische beschermingsmiddelen en vaccins. Dit komt overeen met een stijging van 6 procent ten opzichte van 2019. Keulen/Bonn Airport is het logistieke hart van NRW en is de enige Duitse luchthaven die het knooppunt is van alle drie de grote expresdienstaanbieders UPS, FedEx en DHL. Luchthaven Keulen/Bonn is een belangrijke economische factor en tegelijkertijd een van de grootste werkplekken in de regio. Op het terrein werken ongeveer 15.000 mensen bij 130 bedrijven en overheden, waarvan ruim 1.700 rechtstreeks bij het luchthavenbedrijf. Daarmee verzekert de luchthaven inkomsten van ruim 560 miljoen euro. Volgens een studie uit 2016 zijn er nog eens 7.400 banen in de omgeving die verband houden met de luchthaven, en nog eens 16.500 in heel Duitsland.

Snel en eenvoudig een Taxi reserveren

24/7 bereikbaar 06-348 92 131

AirportTaxi / Vliegveld Taxi

Goedkoop een Taxi naar vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Taxi Eindhoven Airport

Eindhoven Airport ​is een goed alternatief om van te vliegen. Veel mensen kiezen dan ook om vanuit Eindhoven te vliegen. U kunt dan ook relatief goedkoop met een Taxi naar Eindhoven Airport.

 Meer info

Taxi Amsterdam Schiphol

Kies voor het gemaak van een Taxi van Zuid-Limburg naar Amsterdam Schiphol. Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa.

 Meer info

Taxi Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport ​is het ​dichtstbijzijnde vliegveld voor Zuid-Limburg. Vanaf Maastricht Aachen Airport vlieg je met verschillende maatschappijen naar topbestemmingen in en buiten Europa.

 Meer info

Taxi Brussel Zaventem

Brussels Airport is een internationale luchthaven en fungeert als de nationale luchthaven van België. Een Taxirit naar Vilegveld Brussel Zaventem duurt ongeveer 1 uur en 25 min.

 Meer info

Taxi vliegveld Duitsland

Wij bieden ook goedkoop Taxiritten aan naar de grote Duitse vliegvelden zoals: Dusseldorf Airport, Frankfurt Airport, Keulen Bonn Airport en ook Weeze Airport.

 Meer info

Goedkoop een Airport Taxi

Vanuit Zuid-Limburg naar uw vliegveld kunt u kiezen uit een Taxi limousine voor max 4 personen incl. bagage of een Taxi busje voor max 8 personen incl. bagage. Neem contact op voor de prijzen.

 Meer info

Taxi ​​Born naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​​​​Geleen naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Sittard naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Stein naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Nieuwstadt naar ​​​​Keulen-Bonn Airport

Taxi ​​Beek naar ​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Schinnen naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Urmond naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Limbricht naar ​​​​Keulen-Bonn Airport
Taxi ​​Einighausen naar ​​​​Keulen-Bonn Airport

Prijs taxi naar vliegveld ​Keulen-Bonn

Voor actuele prijs voor een taxi naar vliegveld Keulen Bonn zie onze tarieven pagina

Taxi tarieven