Taxi naar vliegveld ​Luik Airport

Snel en voordelig per Taxi van en naar ​Luik Airport

Wat is de beste manier om naar ​Luik Airport te reizen?

Met de trein naar Luik Airport.
Er zijn meerdere manieren om naar ​Luik Airport te reizen b.v. per trein. Maar zoals u weet zijn er vaak storingen of weeromstandigheden waardoor er geen treinen rijden of met vertraging.  U wilt natuurlijk niet u vlucht missen. Het overstappen, het vinden van een zitplaats en slepen met uw bagage zijn geen leuke bijkomstigheden als u reist per trein. Ook moet iedereen zijn kaartje kopen, hoe meer personen hoe duurder het wordt. 

Met eigen vervoer.
Naar ​Luik Airport met uw eigen vervoer kan natuurlijk ook. Maar ook hier zijn er nadelen, misschien is uw auto niet groot genoeg ook geeft zelf rijden veel stress. En vergeet niet de kosten voor het parkeren op ​Luik Airport zelf .

Taxi de beste oplossing.
De taxi bied een goed alternatief voor de trein en zelf met eigen vervoer rijden. Wij halen u voor de deur op en stoppen voor de vertrekhallen op Schiphol. Ook zijn we via de navigatie constant op de hoogte van files of omleidingen zodat u zeker uw vlucht haalt. Comfortabel en zonder gedoe naar Luik Airport. 

Algemene info
Een authentiek kruispunt voor internationaal beurzen brengt LIEGE AIRPORT naar de wereld de vitaliteit, innovatief vermogen, de waarden en het enthousiasme van een geheel team en een hele regio, tegen de achtergrond van een visionair project.
LUIK AIRPORT heeft een reputatie opgebouwd dat ze geen uitdagers hebben op het gebied van luchtvrachtvervoer, logistiek en passagiersvervoer, terwijl het een authentiek economisch centrum, en constant streven naar het ontwikkelen van nieuwe diensten, nieuwe  producten en maatwerkoplossingen
ten behoeve van haar economische partners en een hele regio.
Het totale luchthaventerrein is een dynamisch knooppunt 24 uur per dag vitaliteit bieden aan een steeds groter aantal bedrijven. Er zijn meer dan 3.000 directe banen gecreëerd daar en de «community» van LIEGE AIRPORT breidt zich elke dag uit dankzij de constante komst van nieuwe partners. LUIK AIRPORT deelt zijn ontwikkeling en succes met al deze bedrijven en zo de stakeholders die mee helpen maken de regio een echt kenniscentrum voor logistiek.

Voordelen met de Taxi naar ​Luik Airport

 Met de Taxi voor de deur bij de vertrekhallen

 Taxi voor de deur bij de aankomsthallen

 Ook voor groepen tot 8 personnen

 ​Luik heeft een goede taxivoorzieningen

 ​Comfortabel reizen en geen stress

 ​Geen kosten voor parkeren

 ​Geen kosten voor benzine

 ​Dag en nacht bereikbaar

Snel en eenvoudig een Taxi naar vliegveld Luik reserveren

24/7 bereikbaar 06-480 31 598

Taxi ​Schijndel naar ​​​​Luik Airport
Taxi ​​​​Sint-Oedenrode naar ​​​​Luik Airport
Taxi ​Den Dungen naar ​​​​Luik Airport
Taxi ​Heeswijk Dinther naar ​​​​Luik Airport
Taxi ​Olland naar ​​​​Luik Airport

Taxi ​Gemonde naar ​​Luik Airport
Taxi ​Boxtel naar ​Luik Airport
Taxi ​Liempde naar ​Luik Airport
Taxi ​Vught naar ​​​​Luik Airport
Taxi ​Den Bosch naar ​​​​Luik Airport